Celotna ponudba stanovanj

od 110 do 148 m²

Stanovanja

poslovnih prostorov

Trenutno ni predmet prodaje

Poslovni prostori

Dodatnih šest stanovanj in poslovna prostora

V naselju Nokturno so od 11. 7. 2020 dalje na voljo za ogled in nakup tri opremljena vzorčna stanovanja (dve 2S+K, eno 2S, preurejeno v 2S+K) in tri neopremljena stanovanja (eno 2S+K, dve 3S). Stanovanja se prodajajo z zbiranjem zavezujočih ponudb, z rokom za oddajo ponudbe do 31. 8. 2020. Več informacij glede izhodiščnih cen nepremičnin, načina nakupa, prodajne dokumentacije, idr. je objavljenih pod »Kako kupiti«, komercialne skice pa so na voljo pod »Stanovanja«.

Od 11. julija 2020 dalje se lahko za vodene oglede stanovanj dogovorite pri posredniku prodaje, Nepremičninski družbi d.o.o. (Re-max). Termine za ogled si lahko rezervirate na kontaktni številki 080 73 15 ali na številki 01 420 59 14 ali preko e-pošte nokturno@re-max.si.

Ogledi se izvajajo skladno s higienskimi priporočili NIJZ, zato vas prosimo, da jih dosledno upoštevate. Več informacij na: https://nepremicnine.dutb.eu/Novice/PONOVNO_VZPOSTAVLJENI_OGLEDI_NEPREMICNIN_V_LASTI_DUTB/

Do konca leta 2020 bosta na voljo za nakup še dva poslovna prostora (dokončan pisarniški prostor in večji poslovni prostor v III. podaljšani gradbeni fazi).

Vabimo vas, da za nadaljnje informacije spremljajte našo spletno stran.

Galerija

Več