Najmodernejša jadranska promenada v bližini Nokturna

Nakup stanovanja v naselju Nokturno je zaradi dostopnih cen, ugodnih razmer na trgu nepremičnin in nizkih obrestnih mer, ki omogočajo zelo ugoden najem stanovanjskih posojil, odlična naložba. Zanimanje je veliko, najboljše priporočilo pa so prav zadovoljni novi stanovalci. Gre predvsem za kupce iz osrednje Slovenije, ki so stanovanja kupili kot počitniške kapacitete ali dom za udobno preživljanje tretjega življenjskega obdobja. Kot eno glavnih prednosti izpostavljajo dobro prometno povezanost s Koprom, Ljubljano, Trstom in Istro, zaradi česar lahko več časa prebijejo v mirnem Nokturnu, mestna infrastruktura s poslovnimi in družabnimi središči pa jim je na dosegu roke.

Občini Koper in Izola bosta kmalu začeli urejati tudi 4,5 km dolg obalni pas med Koprom in Izolo, ki je od marca letos zaprt za motorni promet in namenjen le še kolesarjem, pešcem, rekreativcem in kopalcem. Tu naj bi nastala najmodernejša promenada na Jadranski obalu, ki bo privabljala številne domače in tuje goste. Namesto velikih turističnih kompleksov se načrtuje manjše rekreativne objekte in čim bolj naravno ureditev območja, ki je ponekod varovano tudi z Naturo 2000.

Zaradi preusmeritve prometa skozi predor na Markovcu, se bodo kraji in naselja ob morju lažje turistično razvijala. To je že dvignilo cene nepremičnin v okolici, zato je nakup novega stanovanja v Nokturnu po ugodni ceni res dobra priložnost, saj se naselje nahaja praktično nad promenado. Stanovalci že danes uživajo v sprehodih in rekreaciji po nekdanji najprometnejši obalni cesti. Do nje je namreč le 10 minut hoje ali nekaj minut vožnje s kolesom.

Za ogled zadnjih prostih stanovanj se lahko dogovorite na telefonski številki 080 81 18, na e-naslovu info@nokturno.si ali prek obrazca na naši spletni strani.