Novo vzorčno stanovanje v naselju Nokturno

V naselju Nokturno je na ogled na voljo opremljeno vzorčno stanovanje številka 2. Vzorčno stanovanje (76 m2, 33 m2 terase s koritom) lahko vsakomur, ki si želi bivati v naselju Nokturno, na kar najbolj učinkovit način prikaže možnost ureditve enakega tipa stanovanja v tem naselju. Dvosobno stanovanje, ki ima možnost preureditve v 3-sobno, je s svojimi izvirnimi idejami in zanimivimi rešitvami projektirala Petra Bečan u.d.i.a., izvedbo projekta pa je prevzelo podjetje Almark d.o.o.

Opremljeno stanovanje predstavlja možnosti, kako se lahko uredi enak tip stanovanj v naselju. Dvosobno stanovanja z možnostjo preureditve v 3-sobno imajo skupne površine od 112 do 133 m2, bivalne površine so od 74 do 78 m2, dodatne površine (terasa in shramba) merijo od 38 do 55 m2, stanovanja imajo nadkrito teraso (cca 15 m2) in odprto teraso (cca 17 m2).
Cene tega tipa stanovanj so od 160.000 EUR do 175.000 EUR.

Stanovanja v naselju Nokturno se lahko pohvalijo z razgledom na Koprski in Tržaški zaliv, pripadata jim 2 parkirni mesti na stanovanje, naselje ima zelene strehe, vsa stanovanja imajo klimatsko napravo, video domofon, daljinsko ogrevanje, priključke za internet, TV in telefon, do stanovanj vodi dvigalo, vsa javna infrastruktura pa je od naselja oddaljena od 0,5 do 1,5 km.