Priložnost za ugoden nakup nove nepremičnine na Obali

Ugodne gospodarske okoliščine in nizke obrestne mere stanovanjskih posojil spodbujajo rast povpraševanja po stanovanjskih nepremičninah. Še posebej izrazito je zanimanje za nepremičnine na Obali, saj so poleg ugodnih bivanjskih razmer tudi dobra naložba za investitorje, ki jih želijo oddajati domačim in tujim gostom.

V naselju Nokturno je na voljo še nekaj novih stanovanj, ki so nasprotju s starejšimi nepremičninami takoj vseljiva, ne zahtevajo dodatnih investicij v obnovo in imajo vso sodobno opremo za udobno bivanje. Vsako stanovanje ima poleg shrambe tudi parkirno mesto v podzemni garaži pod objektom. Tako udobje je na Obali prava redkost.

Posamezni stanovanjski objekt praviloma vsebuje po šest bivalnih enot, kar stanovalcem zagotavlja mirnejše in varnejše bivalno okolje. Ne glede na število sob, so vsa stanovanja prostorna in svetla, razgibana zasnova pa omogoča tudi enostavno pregrajevanje prostorov s predelnimi stenami.

Vsa stanovanja imajo terase ali balkonske lože z razgledom na morje, ki jih od notranjih prostorov ločujejo zastekljena drsna vrata. Terase so obložene z lesenimi talnimi oblogami in večinoma opremljene s koriti za cvetlice ali dišavnice.

V stanovanjih so predvideni priključki za vse sodobne gospodinjske in komunikacijske naprave, vgrajene so klimatske naprave in videodomofoni. Tla so obložena s kakovostnim hrastovim parketom. Sanitarije in kopalnice so prostorne ter opremljene z modernimi izdelki znanih blagovnih znamk. Vsa stanovanja so ogrevana daljinsko, na daljavo lahko nadzirate tudi porabo vode in elektrike.

Naselje Nokturno je umeščeno na pobočje Markovca, ki se dviguje nad Koprski zaliv in zaradi bujnega zelenja velja za vrt Kopra. Da bi ga čim bolj zlili z naravo, so arhitekti vseh šest nizov stanovanjskih zgradb opremili z zelenimi strehami. Naselje je zasnovano za vse, ki želite uživati udobno bližino lokalnih in mednarodnih prometnih povezav, vrtcev, šol, pošt, bank in trgovin, hkrati pa biti ravno prav odmaknjeni od mestnega vrveža, da lahko ob večerih prisluhnete orkestru čričkov pod zvezdnim nebom.