Vzorčno stanovanje 1

Vzorčno stanovanje (88 m2, 32 m2 terase) lahko vsakomur, ki si želi bivati v tem obmorskem naselju, na kar najbolj učinkovit način ustvari pravi občutek prijetnega bivanja v domu ter spodbudi domišljijo pri kreiranju in urejanju lastnega bivalnega ambienta.

Stanovanje je s svojimi izvirnimi idejami in zanimivimi rešitvami opremilo slovensko pohištveno podjetje Brest iz Cerknice, s kvalitetno modernistično opremo in dekorjem.

Manjka le še zunanji masažni bazen na terasi, za katerega pa je tudi že izvedena predpriprava.

Funkcionalnost stanovanj za višjo kvaliteto bivanja

Stanovanja imajo sicer velike zastekljene površine, kopalniško opremo višje kvalitete, klimatske naprave, video domofon, v večini tudi višje strope, dvigala v objektih, po dve lastniški parkirni mesti v garažnih etažah, kar vse že v osnovi zagotavlja višjo kvaliteto bivanja v naselju.

Vzorčno stanovanje 2

Vzorčno stanovanje (76 m2, 33 m2 terase s koritom) lahko vsakomur, ki si želi bivati v naselju Nokturno, na kar najbolj učinkovit način prikaže možnost ureditve enakega tipa stanovanja v tem naselju. Dvosobno stanovanje, ki ima možnost preureditve v 3-sobno, je s svojimi izvirnimi idejami in zanimivimi rešitvami projektirala Petra Bečan u.d.i.a., izvedbo projekta pa je prevzelo podjetje Almark d.o.o.

Stanovanja v naselju Nokturno se lahko pohvalijo z razgibanimi velikimi terasami ter zelenimi strehami. Gradnja v naselju je kakovostna, uporabljeni so nadstandardni materiali, stanovanja pa so zasnovana funkcionalno.

Naselje se nahaja v bližini morje ter vse potrebne infrastrukture (trgovine, banke, vrtci, šole, mestni promet, bolnica, itd.), naselje je zelo enostavno dostopno.

 

Vzorčno stanovanje 3

Prostorno 2-sobno vzorčno stanovanje s kabinetom (86,87 m2, loža 5,49 m2, 13,12 m2 terase s koritom) ponuja razkošno bivanje vsem, ki cenite prostornost in radi preživljate tople večere na čudoviti terasi.

Vzročno stanovanje je s svojimi izvirnimi idejami in zanimivimi rešitvami projektirala Petra Bečan u.d.i.a., izvedbo projekta pa je prevzelo podjetje Almark d.o.o. Stanovanje je funkcionalno, svetlo, zaradi uporabe rumene barve razsvetli še tako turoben dan.